Västerås IBS Ung (9)

Referat: Skälby IBK (4) - Västerås IBS Ung (9)

Derbymatch mot VIB P05 och grabbarna var riktigt taggade inför matchen.

Sedvanlig uppvärming och sedan släcks hallen ner och musik startar för lite lågmält för att sedan öka i volym tills våra grabbar springer ut på planen till musik och pulserande ljus.

Matchen startar och det dröjer till minut 5 innan vår duktige målis tvingas hämta ut en boll ur maskorna bakom sig.
Vi kämpar oss in i matchen och går till periodpaus efter att Theo lyckats kvittera till 2-2 i 15e minuten.

Period 2 är det chanser åt båda hållen och till sist och återigen i 15e minuten trycker vi in ledningsmålet till 3-2.
Grabbbarna försvinner in i omklädningsrummet i pausen, troligen för att var ledarna kissnödiga (smiley)

Period 3 startar och VIB snappar upp bollar i vårt slott och trycker dit 5 snabba mål.
19 sekunder innan minut 15, då överlistar vi återigen VIB och reducerar till 4-7.

Kul match var det i alla fall, och i våra grabbars ögon såg jag att de redan idag såg fram emot returen i Januari.

Hemmapremiären är nu avklarad och vi lyckades hitta kaffkokaren mm så att kiosken kunde sälja fika på ett mycket förtjänstfullt sätt.